SAMOSVJESNE ZAVODNICE

Fani, Jelena i Tanja u ubojitim haljinama

20.07.2010 u 09:36

Bionic
Reading

Traka do trake, red mat, red sjajnih traka, malo seksi rupičastih ili prozirnih ispreplitanja odlike su haljina koje nose potpis Herve Leger. Budući da na sasvim prepoznatljiv i nenadmašno seksipilan način ističu ženske obline, nose ga i naše najpoželjnije dame

Uske do bola, trakaste haljine po kojima je poznat Herve Leger jedne su od najpoželjnijih kreacija za društvena događanja na kojima ženskom spolu valja zablistati. Haljine su to koje će razotkriti svaku prednost, ali i svaku eventualnu manu ženskog tijela.

Da izgleda savršeno, u jednom od najtraženijih modela haljina Hervea Legera pokazala je Kerumova nevjenčana supruga Fani Horvat, i to samo četiri mjeseca nakon što je rodila sina Franu.

Dok se na Fani na otvaranju 56. splitskog ljeta presijavala indigo plava boja, Tatjana Ivanišević bila je vrlo decentna na jednom dubrovačkom vjenčanju u sivoj inačici.

Da se svojim tijelom ponosi, pokazala je i Jelena Rozga na nedavno održanom Splitskom festivalu. Nosila je Herve Leger haljinu u boji pudera, a pozitivni komentari na račun njezina izgleda nadmašili su i osvrte na njezin glazbeni izričaj.