U ŠETNJI ŠPICOM

Dolores Lambaša pokazala koščati dekolte

19.07.2010 u 14:03

Bionic
Reading

Dolores Lambaša napravila je mali predah od svog 'Života u paklu' i prošetala gradskom špicom. Iznenadila je svojim mršavim izgledom

Ugodno prohladno vrijeme izvuklo je Dolores u šetnju gradom. Za špicu se Doli uredila od glave do pete, raspustila dugu crnu kosu i na nos nataknula ogromne naočale kako bi zaklonila lice. Odjenula je ženstvenu ljetnu haljinu nježno plave boje, a kako je napokon malo zahladilo, ogrnula se laganom bež vesticom koju je pojasom ležerno stegnula u struku. Da brižno pazi na detalje, pokazala je modnim dodacima. Dvobojne plavo-bež sandale s prepoznatljivim crvenim potplatom odlično su pratile njezinu odjevnu kombinaciju, a najviše je pažnje privukao detalj na ruci. Na lijevoj ruci Doli je nosila tanku narančastu narukvicu s koje visi lokot. Ipak, više nego odjećom, glumica je pažnju privukla izrezom na haljini koji je otkrio njezin koščati dekolte. Čini se kao da je Doli u posljednje vrijeme izgubila koji kilogram, a time i obline. 

Dolores Lambaša najavila je da početkom kolovoza namjerava izdati 'Život u paklu' u kojem opisuje neke pikanterije iz svog i Dikanovog života.