OBLINE JOJ DOBRO STOJE

Model Brooklyn Decker u nevjerojatno uskoj haljini

15.07.2010 u 11:03

Bionic
Reading

Model i glumica Brooklyn Decker pokazala je na crvenom tepihu dodjele nagrada ESPY u Los Angelesu svoje zavidne obline u vrlo uskoj ružičastoj mini haljinici

Ljepotica koja se proslavila u zahvaljujući savršenom tijelu idealnom za reklamiranje kupaćih kostima, na dodjeli nagrada pojavila se u jednostavnoj blijedoružičastoj haljini Herve Leger prepoznatljivog kroja koji ne dopušta nesavršenosti figure. Uska haljina od trakastih zavoja na najbolji je mogući način istaknula njezine obline, pa je svojom pojavom zasjenila sve druge dame koje su prošetale crvenim tepihom.

Omiljena manekenka Sports Illustrateda na dodjelu je došla sama, bez supruga, slavnog tenisača Andyja Roddicka, no zato je nosila ogrlicu s natpisom 'Love' koja simbolizira njihovu ljubav.

Zvijezda sage 'Sumrak' Ashley Greene poglede je plijenila u kratkoj crvenoj haljini zatvorenog dekoltea, ali i dubokog izreza na bedrima, dok je Marisa Miller malom crnom haljinom dubokog dekoltea potvrdila da nije bez razloga proglašena najseksipilnijom ženom godine.