HIPPY GARDEN NA THE GARDENU

Dekolteom do pupka protiv pasjih vrućina

10.07.2010 u 17:50

Bionic
Reading

Hrvatski modni studio Hippy Garden slavljeničkom je revijom na zadarskom The Garden Festivalu proslavio desetu godišnjicu modnog stvaralaštva

Hrvatski modni studio Hippy Garden sinoć je u sklopu jubilarnog, petog The Garden Festivala u Petrčanima nadomak Zadra proslavio desetu godišnjicu modnog i kreativnog stvaralaštva. Brojni predstavnici medijskih kuća iz Hrvatske, regije i svijeta oduševljeni su kreacijama hrvatskog modnog studija.

'Izuzetno sam sretna i ponosna. Naša prvotna ideja da revija bude održana usred Jadranskog mora nažalost nije mogla biti ostvarena. Naime, zbog nemirnog mora i zahtjevnosti koreografije i prezentacije modela, konstrukcija pontona, iako već postavljena, nije mogla pružiti stopostotnu sigurnost manekenkama, pa nismo željeli riskirati sigurnost. No, prostor prekrasnog poluotoka Pinija u Petrčanima, uz stoljetnu vegetaciju, festivalski ambijent i minimalnu svjetlosnu intervenciju bili su dostojna zamjena za reviju na vodi', izjavila je nakon revije dizajnerica Đurđica Vorkapić.

'Naša povezanost s The Gardenom traje od naše Hippy Garden revije koja je bila održana u zadarskom The Gardenu. Zahvaljujem svom timu,  modelima i svima koji su mi u ovih deset godina davali podršku. Ova je revija samo početak proslave naših deset godina koji će s jesenskim Nivea Cro A Porter-om trajati kroz cijelu godinu', dodala je Vorkapić.

Rođendansku modnu reviju Hippy Gardena uz brojne goste festivala pratili su i glazbenice Ivana Kovač, pjevačica Natali Dizdar, glumica Jadranka Đokić, hrvatski top model Adrijana Dejanović i drugi.

'Nakon izvrsnog glazbenog programa tijekom prijašnjih večeri i sinoćnje modne revije, The Garden Festival svoj program nastavlja danas i sutra, i to gostovanjima svjetskih glazbenih atrakcija poput Hercules & Love Affairs, Henrika Schwarza i brojnih drugih. Unatoč problemima nastalima štrajkom kabinskog osoblja Croatia Airlinesa te nadljudskim naporima naših timova u festivalskom uredu, gotovo 99 posto glazbenika koji su bili najavljeni stići će u Hrvatsku i nastupiti na jednoj od The Garden pozornica. The Garden od samoga početka jamči izvrsnu zabavu svojim posjetiteljima i obožavateljima i cilj nam je to činiti i ubuduće, unatoč svim manje ili više očekivanim poteškoćama', izjavio je osnivač festivala The Garden Nick Colgan.