IVA JERKOVIĆ

Sve što sam zaradila, spiskala sam na šoping

11.07.2010 u 00:08

Bionic
Reading

Na predstavljanju novog magazina Pleasure manekenka Iva Jerković pojavila se kao s reklame

Iva je pokazala da je, nalik pravim svjetskim modnim ikonama poput Gwyneth Paltrow i Olivije Palermo, koje uz svoje skupe odjevne predmete kombiniraju nešto jeftino, istesala svoj stil do savršenstva; tako je Gucci cipelama i torbi dodala Wolford multitubu i Zara sako.

Pitali smo Ivu koliko troši mjesečno na garderobu, na što nam je odgovorila da je tajna zapravo u dobrom kombiniranju odjeće:

'Ne trošim puno, imam brdo jeftinih krpica, ali kad mi se nešto zaista i sviđa, potrudim se to i kupiti. Par mjeseci štedim i onda si to priuštim. Osim poslovno, gotovo da nigdje ne izlazim, tako da smatram da sam i zaslužila.'

Zanimalo nas je, između ostalog, gdje Iva obavlja šoping i gdje će pokazati sve te krpice, na što nam je ona odgovorila da će ljeto započeti u Ninu, gdje ima kuću, a dalje će s curama po moru, gdje ih ljeto ponese.

'Obožavam more i ljeto, sve je nekako ljepše i veselije, tako sam i ja preko godine vrijedno radila i štedjela i sad ću s curama na more. Ovo proljeće, dok sam odrađivala snimanja u Milanu, obavila sam glavni šoping i potrošila gotovo sve što sam zaradila', otkrila nam je Iva.