VANJA HALILOVIĆ:

Najlakše mi je usisavati u štiklama

23.06.2010 u 10:25

Bionic
Reading

Ljeto je doba kad Vanja Halilović poželi biti samo u običnim pamučnim majicama, traper hlačicama, lepršavim haljinicama, tunikama, havaianasicama. Ali se za večernje izlaske obvezno pretvara u zavodnicu u štiklama

Vanja Halilović za Story je otkrila da najčešće nosi poslovna odijela ili kostime čija dužina suknji dopire malo iznad koljena. Takva joj se moda sviđa i mogla bi se, naglašava, tako i privatno odijevati.

Navečer je to druga priča. 'Za poslovni večernji izlazak najbolje se osjećam u nekoj dugoj toaleti s otvorenim leđima. S prijateljicama ću pak odjenuti neku kratku haljinu intenzivnih boja. Kombiniram ih uz atraktivan nakit, sandale na visoku potpeticu i torbice', otkrila je šarmantna voditeljica.

'Modni fetiš mi je crna koža, čizme iznad koljena, jakne, kaputi, rukavice za vožnju, haljinice uz tijelo, nakit', otkrila je.

Štikle također zauzimaju važno mjesto u njezinom modnom ormaru. 'Obožavam štikle. Često ih nosim, u njima obavljam i kućanske poslove. To preporučujem svim ženama. No, nije riječ o zavođenju, već je tako lakše usisavati, pravilniji je položaj kralježnice, dakle - iz medicinskih razloga', naglasila je Vanja.

Od dizajnera voli Michaela Korsa, no kako ističe, nije opterećena trendovima. Kupuje, tvrdi, ciljano i racionalno i nije rastrošna. Važno joj je imati dobru kožnu jaknu, bijelu košulju, ponosna je i na svoj Burberry baloner iz Londona koji smatra odličnom investicijom za sva godišnja doba.