Moda i ljepota PEKO BY ZIGMAN

Štikle kojima mame seksi zavodnice

Otvoren je dućan s ekskluzivnim kolekcijama obuće Peko nastalih u suradnji s hrvatskim dizajnerima Ivicom Klarićem, Jurajom Zigmanom i Elfsima, na čije su se otvorenje odazvali brojni modni znalci te mnogi drugi poznati i slavni

Crveni Ferrari, mnoštvo šampanjca i prelijepe manekenke obilježili su u srijedu otvorenje novog Pekovog dućana u Masarykovoj ulici u Zagrebu. Fashion Guru, Ana Stunić, Mia Kovačić, Adrijana Dejanović, samo su neki od poznatih koji su bili na tom zanimljivom predstavljanju.

'Kada je netko dobar u kreiranju odjeće, logično je da radi i svoje cipele, jer jednostavnije je kombinirati svoje haljine s cipelama koje dizajniraš. To je ovdje dosta teško, jer u Hrvatskoj nitko za nas dizajnere nije imao sluha i želio ostvariti ovakvu suradnju, a Slovenci su skužili da mogu imati koristi od nas i - eto suradnje', rekao nam je dizajner Juraj Zigman koji je tom prilikom predstavio svoju kolekciju Peko by Zigman.

Interijer i izloge također je dizajnirao Zigman, a svoje kolekcije u suradnji s tvornicom obuće Peko predstavili su i dizajnerski dvojac Elfs te popularni zagrebački dizajner Ivica Klarić. Prikazali su obuću umjerenijih linija i boja, dok je Zigman ostao dosljedan svom eklektičnom stilu.

'Ideja je došla iz Europe, a s obzirom da nismo još u Europi, ne znamo kako se ostvarila suradnja', našalili su se dečki iz dizajnerskog dvojca Elfs. Rekli su i da je Peko pokazao inicijativu te želju da stvori ekskluzivne kolekcije s najeminentnijim hrvatskim dizajnerima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više