NAGRADA UDRUGE AMERIČKIH GLUMACA

Jednostavnost na crvenom tepihu

26.01.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Kažu da dužina i kroj haljina reflektira stanje gospodarstva. Ako je tako, onda ne treba čuditi zašto je na dodjeli nagrada Udruge američkih glumaca većina zvijezda prošetala u vrlo jednostavnim, neglamuroznim kreacijama

Imajući na umu recesiju koja trese diljem svijeta, ne treba čuditi da se većina zvijezda koje su prošetale crvenim tepihom na dodjeli nagrada Udruge američkih glumaca održanoj u Los Angelesu ipak odlučila za jednostavniji look i ne pretjerano komplicirane kreacije.

Glavna predvodnica novog trenda jednostavnosti bila je zasigurno Angelina Jolie s dugačkom zagasito-plavom haljinom Max Azrie koju su mnogi opisali vrlo dosadnom. Angelina čak nije ni pokušala haljinu 'razvedriti' nakitom.

Ako se već nosi jednostavnost, onda neka barem izgleda seksi, poručila je svojom jarko-plavom haljinom Kate Winslet, dobitnica nagrade za žensku ulogu. Kate je nosila haljinu Narcisa Rodrigueza i viseće biserne naušnice.

Glumice Nicollette Sheridan, Holly Hunter i Christina Applegate odlučile su se pak za nešto vedrije boje haljina klasična kroja, dok su se Anne Hathaway i Taraji Henson odlučile za bijele jednostavne toalete. Teri Hatcher odskakala je svojom pomalo pretjeranom bijelom haljinom s bogatim naborima za koju je zaslužna Monique Lhuillier.

Od većine ultrajednostavnih odskakale su i njezine kolegice Marcia Cross, u tamnoplavoj haljini Caroline Herrare i Eva Longoria u haljini boje marelice Jenny Packham. Penelope Cruz i Susan Sarandon odlučile su se pak za crne jednostavne večernje haljine, no to ih nije spriječilo da izgledaju sjajno.