LJUPKA GOJIĆ:

'Žalosno je da cura mora biti s nekim da bi bila poznata'

07.06.2010 u 14:41

Bionic
Reading

Da uspjeti u svijetu mode nije nimalo lako, Ljupka Gojić naučila je tijekom svoje uspješne karijere duge 15 godina, stoga je posebno žalosti da je kod nas važnije s kim manekenka hoda nego sve kampanje i revije koje je radila

U Kemiji stila Ljupka Gojić je Zlati Mück otkrila svoja iskustva iz svijeta mode, ali i detalje iz privatnog života. Jedna od naših najpoznatijih manekenki nedavno je postala majka male Jane. Uživa u majčinstvu, ali namjerava se vratiti manekenstvu. Dok se priprema za povratak na piste, intenzivno radi na modnoj liniji odjeće Jolie Petite, u čemu joj pomaže majka, ali i brat. Osim toga, sprema i slikovnicu.

Prepoznatljiva je po svojoj dugoj kosi. Po prvi put je odlučila eksperimentirati i skratiti je u trudnoći, no ubrzo joj je bilo žao zbog nepromišljenog poteza, pa je sada ponovno pušta. 'Namjeravam se vratiti na posao, a svi me klijenti znaju s kosom do struka, pa je moram puštati', objasnila je Ljupka.

Šoping obožava, bez obzira na to što je po cijele dane okružena lijepim krpicama. 'Dok radiš, nameću ti što da obučeš, pa uživaš u šopingu jer kupuješ ono što ti se sviđa. Kupujem bez isprobavanja', otkrila je Ljupka.

Što je još otkrila, provjerite u Kemiji stila.