ZATVARANJE FESTIVALA U CANNESU

Salma Hayek zasjenila sve na crvenom tepihu

24.05.2010 u 11:15

Bionic
Reading

Iako nije bila jedna od slavljenica, meksička glumica Salma Hayek svakako je bila glavna zvijezda crvenog tepiha završne večeri 63. filmskog festivala u Cannesu

Prelijepa je glumica oduševila svojim odlično pogođenim stajlingom - blijedoružičasta haljina protkana zlatnim nitima koje su se vezale oko vrata u široku ogrlicu, a zatim spuštale niz gola leđa, savršeno je pristajala njenim raskošnim oblinama. Frizura u stilu Jackie O. sjajno je zaokružila  glamurozni look 43-godišnje Salme Hayek, što se ne bi moglo reći za frizuru Kristin Scott Thomas, koja je opet zalizala kosu u strogu punđu koja ju je postarala za nekoliko godina.

Većina dama se završne večeri festivala odlučila za jake i upečatljive boje, pa je tako Kristin Scott Thomas odjenula bogatu zlatnožutu haljinu na jedno rame, Diane Kruger nosila je haljinu Jasona Wua boje fuksije, a Kristen Dunst jarkoplavu Chanelovu haljinu u stilu dvadesetih. Juliette Binoche, koja je osvojila nagradu za najbolju glumicu, slavila je pak u bijeloj haljini jednostavnog kroja, ukrašenoj tek tankim šarenim remenom.