TIHANA HARAPIN ZALEPUGIN:

'Korina je najbolja, Nina se upropastila'

23.01.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Uoči sutrašnjeg finala Fordova Supermodela u Budvi, na kojem će Hrvatsku predstavljati mlada Kristina Šitum, Tihana Harapin Zalepugin za Jutarnji je proanalizirala hrvatsku manekensku scenu

Bivša casting menadžerica izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta, modna menadžerica i vlasnica agencije Talia Model, vlasnica licence za hrvatski izbor Ford Supermodel Tihana Harapin Zalepugin zasigurno je osoba koja na tu temu ima što reći. Kako je istaknula za Jutarnji, u mladoj Kristini Šitum vidi ogroman potencijal, a ljudi iz Forda već su je prozvali plavom Carlom Bruni, što je izuzetno važno za sutrašnje finale Fordova Supemodela u Budvi.

Osim nestrpljivog iščekivanja izbora u Budvi, Tihana je malo proanalizirala hrvatsku modnu scenu koju, kako je kazala, poznaje u dušu.

'Najviše je napravila Korina Longin. Istina, ona već dugo više ne radi, ali ona je definitivno napravila najviše kampanja, revija... I od naših djevojaka samo sam o njoj vidjela prilog na Fashion TV-u. Sve druge su uspijevale do jedne granice, kojom bi se potom zadovoljile i onda bi stale, najčešće se vrativši u Hrvatsku', izjavila je Tihana za Jutarnji.

Kao izrazito negativan primjer, Tihana je istaknula Ninu Morić

'Ona je primjer kako se djevojka koja ima sve pred sobom može fizički i psihički upropastiti. Sjećam se izbora Elite Model Look u Dubrovniku kada je pobijedila, bila je toliko nadmoćna. Čak mislim da su tada iz agencije poslali helikopter po nju i odveli je u Beč. Bila je sjajna. No, sada mislim da se potpuno pogubila. To je djevojka koja se prestala gledati realno, a ovo što je od sebe napravila je monstruozno. Izgleda prestrašno i sumnjam da se to može popraviti, a psihički je, čini se, također loše', kazala je Tihana Harapin Zalepugin.