BARBARA RADULOVIĆ:

Užasno ne volim minice, ali ih nosim

20.05.2010 u 14:22

Bionic
Reading

Mlada televizijska voditeljica Barbara Radulović u 'Kemiji stila' otkrila nam je što misli o modi i kako bira odjeću za televizijske nastupe

'Ne razmišljam previše o tome što nosim, osobito kad je u pitanju nastup na televiziji. Moj izgled na televiziji uvjetuju sponzori i diktiraju ga', rekla nam je Barbara. Tako je u glazbenoj emisiji na CMC-u možemo vidjeti u raznim opuštenim izdanjima, dok je u prilozima koje sponzorira jedna banka odjevena u stroga odijela. Iako se mnogima ne sviđa taj njezin 'strogi' izgled, Barbari se sviđa povremeno se vidjeti u jednom sasvim drugačijem izdanju.

Modu jako voli, ali nikako joj se ne da ići na modne revije. 'Užasno mi se teško spremiti i otići na reviju. Nema mi smisla spremati se i oblačiti za reviju koja traje deset minuta. Iskreno mi se ne da ići na to', priznaje Barbara. Modu prati gledajući cure na ulici, ali i pomoću nekog svog unutarnjeg osjećaja.

'Užasno ne volim minice i haljine, ali obući ću ih ako to zahtijeva prilika', kaže Barbara i dodaje da joj ne nedostaje hrabrosti kad je oblačenje u pitanju. Što nam je još otkrila, provjerite u 'Kemiji stila'.