KREACIJE ZA PAMĆENJE

Zrinka Cvitešić oblači se sve smjelije

18.05.2010 u 10:12

Bionic
Reading

Zrinka Cvitešić postala je jedna od naših najzanimljivijih poznatih damica, pa se osim njezina glumačkog života prati i onaj ljubavni, a mi smo se odlučili osvrnuti na njezin sve osebujniji modni izričaj

'U slobodno vrijeme možete me vidjeti u trapericama, jednostavnoj kratkoj bijeloj T-majici ili majici s kapuljačom te tenisicama, bez puno šminke na licu. Navečer, za mene pali taj isti styling, uz malu intervenciju - umjesto jaknice s kapuljačom nabacim sako, obujem čizme i spremna sam za izlazak', rekla je za tportal.hr glumica Zrinka Cvitešić

Zrinka ističe da voli modu, tu i tamo možemo je susresti i u prvim redovima na domaćim modnim revijama. 'Od hrvatskih dizajnera obožavam Roberta Severa, koji mi je ujedno i dobar prijatelj te se s njim lako dogovorim oko stylinga za važnije prilike. Najdulje pak radim s Matijom Vujicom, a volim još i Boudoir i Amarie', otkrila je Zrinka.

Veliko zanimanje javnosti, kako domaće, tako i šire, ova 30-godišnja glumica zaokupila je pojavljivanjem na crvenom tepihu u Berlinu u sklopu premijere filma 'Na putu'. Zablistala je u dugoj haljini boje pudera s ogromnim cvijetom koji joj je pokrivao grudi, i to s potpisom Matije Vujice. Kad je pak promovirala taj film u zagrebačkom Lisinskom, nosila je bijelu kratku haljinicu posutu ružama i s crnim detaljima, sestara Boudoir.

Zrinka zna reći da više vjeruje u osobnost, kreativnost i maštu nego u trendove, a uspjela je uzbuditi javnost outfitima u kojima je tijekom proteklog vikenda žarila i palila na dodjeli diskografske nagrade Porin u Biogradu. Nosila je odjeću dizajnerskog dvojca Roba, a do izražaja je došao i golemi nakit makarske kuće Kitsch.

U lakiranoj plastičnoj mini-haljini crvene boje i s vrtoglavom instalacijom na glavi, neodoljivo je asocirala na Lady Gagu. Crni kombinezon bez naramenica dobio je na težini osobito zbog pripadajućeg nakita dominantne crvene boje te šiljastih metalik detalja na ramenima. Sve je bilo toliko dojmljivo da su je mediji proglasili najzanimljivijom modnom ličnošću Porina.

Od Zrinkine guste kose mogu se učiniti čuda, a to definitivno uspijeva njezinom frizeru Mariju Trešćecu Kefi, koji joj je također dobar prijatelj. 'Nisam od onih koje kod kuće više ne peru kosu, često sam i dalje sama svoj majstor, ali nikada za važnije prilike. To ipak prepuštam Kefi', ispričala je Cvitešićka.

Šminkanje
za važne prilike Zrinka pak prepušta poznatom vizažistu Saši Jokoviću