ARMANIJEVI MILJENICI

Beckhamovi u donjem rublju preplavili Milano

21.01.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Prvo su osvojili Englesku, zatim Ameriku, a sada je na redu Italija. Zahvaljujući Armaniju njihove su slike preplavile Milano

David i Victoria skinuli su se za još jednu reklamnu kampanju za svog omiljenog kreatora Giorgija Armanija. Prvi put par je prikazan zajedno u intimi spavaće sobe.

David je na reklami prikazan kako odjeven samo u gaće leži na krevetu, dok Posh sjedi ispred njega u čipkastom donjem rublju. Nova reklamna kampanja njihovo je ogromno bogatstvo povećala za još 32 milijuna funti.

Ovom kampanjom par promovira novu kolekciju Armanijevog rublja za sezonu proljeće/ljeto. Zajednička slika dio je serije fotografija na kojima je uglavnom prikazana Victoria, a koje su djelo slavnih modnih fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta.

Nakon Milana, reklamni džambo-plakati s likom Davida i Victorije trebali bi se pojaviti i u drugim svjetskim metropolama, među kojima su i New York, London, Los Angeles, Rim, Pariz i Tokio.

Suradnju s Armanijem prvi je započeo David (33), potpisavši 20 milijuna funti težak ugovor kojim je postao zaštitno lice modne kuće Armani 2007. Prošle godine suradnja je proširena i na ženski dio obitelji Beckham nakon što je Victoria (34) potpisala trogodišnji ugovor sa slavnim talijanskim dizajnerom.

Iako stalno kuka da 'zbog tri trudnoće gola izgleda očajno', Armani je u njoj prepoznao potencijal, a fotke su pokazale da izgleda više nego odlično.