ANAMARIJA ASANOVIĆ

Teško mi je slušati da mi tata sve sređuje

28.04.2010 u 14:34

Bionic
Reading

Dizajnerica Anamarija Asanović veću je pozornost izazvala na nedavno održanom Cro-A-Porteru, gdje je predstavila prvu samostalnu kolekciju. Otkrila je da se želi dokazati radom te je bole primjedbe da joj tata sve sređuje

Mlada modna dizajnerica iz Splita, Anamarija Asanović, za Story je otkrila kako izgledaju njezi studentski dani u Milanu u kojem se školuje te poručila da se želi sama dokazati, bez obzira na slavno prezime.

'Dan u Milanu započinjem vrhunskom kavom u kafiću Giannini, potom odlazim na fakultet, a u stanci za ručak okuplja se međunarodna ekipa oko tradicionalnih talijanskih jela. Predvečer šetnja, muzeji, razgledavanja, šoping, večera kod prijatelja. Učenje, crtanje, šivanje do sitnih sati', rekla je Anamarija i naglasila da se izlascima odaje samo vikendom.

'Teško je čuti da svi govore da mi tata sve sređuje. Čula sam da je dobar u nogometu i s laktom, ali to uistinu nema veze s modom', rekla 20-godišnja dizajnerica.

Kako kaže, roditelji su joj usadili vrijednosti na koje je ponosna i zbog kojih vjeruje da će uspjeti, a to su biti svoja, poštovati druge, dokazivati se radom, pristojnošću, biti uporna, ne odustajati.