HRABRO I BIZARNO

Salma Hayek u zebrastim čizmama od 31.000 kuna

24.04.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Poznati vole lijepo i skupo, a Salma Hayek se u tome bez sumnje iskazala. Na dobrotvornu aukciju se neku večer pojavila u zebrastim čizmama s otvorenim prstima za koje je izdvojila preko 31.000 kuna

Lijepa je glumica na dobrotvornu aukciju kuće Christie's došla sa suprugom, francuskim poduzetnikom Francois-Henrijem Pinaultom. Premda su mnogi njezin izbor proglasili modnom hrabrošću, poluvisoke čizme su smanjile ionako nisku glumicu.

Čizme potpisuje španjolski dizajner Balenciaga, a osim što imaju pomalo neobičnu i nejednaku petu, poluvisoke su, otvorenih prstiju poput sandala i uz zebrasti uzorak uokvirene su crnim kožnim remenima. Usto je odjenula jednostavnu crnu majicu i crnu suknju do koljena.

Osim meksičke glumice i njezina supruga dobrotvornoj su aukciji prisustvovali manekenka Victoria's Secreta Miranda Kerr i aktualna Miss Universe Stefania Fernandez

Aukcijom je prikupljeno dva milijuna dolara za organizacije za zaštitu okoliša diljem svijeta. Većina glumaca ponudila je na aukciju svoje vrijeme. Tako je David Duchovny ponudio ručak sa sretnikom ili sretnicom na snimanju serije 'Californication', Hugh Jackman će s najvećim ponuđačem provesti dan, a dizajnerica Vera Wang ponudila je šoping.

Najviše je novaca postigao dan proveden u golfu s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom