TRENDOVI ZA PLAŽU

Razigrani badići za ljeto pred nama

21.04.2010 u 11:35

Bionic
Reading

Vrući kupaći kostimi, seksi donje rublje, haljinice, šorcevi, majice, kombinezoni, pa čak i kape i šalovi za plažu, usijali su atmosferu na zagrebačkoj modnoj reviji španjolskog branda Women'Secret. Pogledajte što će se nositi ovog ljeta

Cvjetići, prugice, nježne boje, uz iznimku jake plave, krasit će badiće ovog ljeta. Bit će mini, isprepleteni špagicama, a uz njih su obvezni modni dodaci u vidu šešira, turbana, remenja, za hrabre i štikli i gotovo svečanih torbica.
 
Široke kratke hlače i na to još i široke kratke majice i nisu neka seksipilna kombinacija za plažu, no namijenjene su mlađoj, otkačenoj publici, dok neke kombinacije pak zanimljivo vuku na ruralni štih.

Najseksi donje rublje ostaje crno, uz njega idu mrežaste samostojeće čarape i štikle, a krase ga i neizostavne mašnice.

Sve to sugerira španjolski modni brand Women'Secret, čiju su reviju u utorak došli pogledati brojni naši celebovi. Među njima su bili i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u društvu muških prijatelja, Jerko Leko, Renata Sopek, Mirna Maras Valentić, Iva Balaban, Iris Androšević, Ana Sršen, Ivana delač, Nina Slamić, Lorena Nosić, Neven Ciganović, Ana Miščević i drugi.

Vruće modele badića i donjeg rublja za ljeto pred nama pogledajte u fotogaleriji.