NINA MORIĆ

Slomljeno srce liječi na modnoj pisti

20.01.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Noseći u Milanu reviju Enrico Coveri, Nina Morić najavila je svoj povratak na modne piste i potvrdila onu staru da posao najbolje liječi slomljeno srce

Nakon što je 6. siječnja završila u bolnici zbog pokušaja samoubojstva trovanjem tabletama, Nina Morić odlučila je prestati jadikovati nad svojim životom, primiti se posla i vratiti se onome što najbolje zna – hodanju po modnoj pisti. Priliku za to pružio joj je dizajner Francesco Martini Coveri čiju je novu kolekciju jesen/zima 2009/10. nosila u Milanu, a kako piše Il messaggero, upravo je Nina bila ta koja je nazvala Francesca i zamolila ga da joj pruži priliku da otvori i zatvori njegovu reviju. U ovom trenutku Nini je to vrlo važno, kako bi pokazala da konce svog života drži u rukama i da je jaka usprkos svemu.

Upravo je ta revija bila prvi Ninin izlazak u javnost nakon skandala s tabletama, na koji su je, kako je sama rekla, naveli nevjerni bivši suprug Fabrizio Corona i njegova mlada ljubavnica Belen Rodriguez

Iako je tijekom revije vladala prava novinarska znatiželja za Nininim izjavama, ona je ostala suzdržana odbivši komentirati svoj privatni život. Ipak, rado je pozirala pred fotografima, zavodljivo namještajući usne.

U isto vrijeme dok se Nina pokušava vratiti na pravi put, njezina suparnica Belen Rodriguez izjavila je talijanskim medijima da je 'prestanu masakrirati, jer nije učinila ništa loše'.

'Ja sam osoba koja reagira instinktivno i ne kajem se zbog onog što sam učinila. A k tome nisam ništa loše ni učinila', izjavila je lijepa Belen.

Isječak s revije Enrico Coveri, s Ninom Morić u glavnoj ulozi, pogledajte u nastavku.