KEMIJA STILA SA ZLATOM MUCK

Marko Tolja: S odijelima ne možeš falit'

16.04.2010 u 11:30

Bionic
Reading

Mladi riječki glazbenik Marko Tolja u Kemiji stila otkrio nam je zašto njeguje stil 'pristojnog maminog dečka u finim odijelima'

Uvijek je dobro odjeven, fin i pristojan. Za sebe kaže da je veliki estet, a zbog te svoje crte svojedobno je želio studirati dizajn interijera.

'Kad kupujem robu, a to je jako rijetko, jer mrzim šoping, onda kupujem lijepe stvari.' Premda je na glasu kao osoba koja jako pazi na svoj izgled te kao ljubitelj odijela, Marko za sebe kaže da nije tip koji se sređuje, a da odijela nosi zbog praktičnih razloga, zato što mu je to najjednostavnije. 'S odijelima ne možeš falit'' otkrio je Tolja svoj modni recept.

Za nastupe Marko povremeno posudi i neke stare stvari od svog tate. Osobito zapažena bila je jedna kravata s klavirskim tipkama. 'Retromanijak sam, volim sve stare stvari, i glazbu i robu. Stare stvari imaju dušu', objasnio je Marko.

Osim svoje garderobe, Marko nam je otkrio i da je u duši jako romantičan, ali da je sada mnogo oprezniji, jer se jedan put opekao. Koji su glazbenici s kojima bi volio surađivati, pazi li na to kako se odijeva i koji su mu planovi u budućnosti, otkrijte u videoprilogu.