UPORNA DIZAJNERICA

Lindsay Lohan ne odustaje od mode

09.04.2010 u 12:23

Bionic
Reading

Unatoč svim problemima i lošim kritikama, holivudska glumica Lindsay Lohan ne odustaje od svijeta mode. Dizajnirala je kolekciju odjeće i modnih dodataka

Nakon debakla s modnom kućom Ungaro, Lindsay ipak ide dalje. Ponovo dizajnira, a njezina modna linija nosi naziv 6126. Iako je linija 6126 uglavnom fokusirana na tajice, kojima je LiLo krenula u svijet mode još prije nekoliko godina, kolekcija sadrži i mini haljinice, šljokičaste majice i maksi vestice. Cijene njezinih modela kreću se od 60 do 1.000 dolara, a u prodaji će se naći već u srpnju.

Lindsay se u potpunosti posvetila ovoj kolekciji, pa osim što ju je sama dizajnirala, sama će je i prezentirati javnosti. LiLo je odlučila da je sama sebi najbolji model, pa rado pozira u krpicama koje je dizajnirala.

Kreirala je kolekciju koja će zasigurno pronaći svoje poklonike, no neki smatraju da bi cijena mogla biti problematična. Bez obzira na sve, LiLo je uporna, a za 2011. već najavljuje i proširenje svoje linije na torbe, nakit i kozmetiku.