PRIRODNO LIJEPA

Jessica Simpson pokazala lice bez šminke i Photoshopa

20.06.2011 u 12:26

Bionic
Reading

Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson hrabro je na naslovnici američkog izdanja magazina Marie Claire pokazala svoje lice i prirodnu ljepotu, bez intervencije bilo kakvih tehničkih pomagala

Za razliku od uobičajene prakse, ovom prilikom nije korištena pomoć Photoshopa, pa čak niti šminke. Jessica se za taj potez odlučila potaknuta televizijskim showom koji trenutno vodi. 'The Price Of Beauty' (Cijena ljepote) prikazuje muke kroz koje žene diljem svijeta prolaze u želji da budu što ljepše. Emisija joj je, čini se, dala dodatnu dozu samopouzdanja, pa se lako odlučila pokazati u prirodnom izdanju. Ipak, u intervjuu za magazin OK! 29-godišnja Jessica priznala je da bi rado bila koji centimetar viša te da uvijek postoji barem neka sitnica koju bi na sebi voljela popraviti.

'Uvijek postoji nešto što bih željela popraviti jer uvijek postoji netko tko izgleda bolje, a uvijek se uspoređujemo s drugima. Stoga mislim da mi je putovanje u potrazi za ljepotom pomoglo da pronađem što je lijepo u meni. Bilo je to vrlo moćno putovanje. Definitivno mi je promijenilo život', rekla je Jessica koju su prošle godine mediji prozivali zbog nekoliko kilograma viška.

'Voljela bih da sam malo viša, onda bi mi sve haljine stajale bolje. Volim svoj nos, nije savršen, ali za mene jest', dodala je Jessica.