GOLA DO PASA

Nikolina Pišek u klinču s boksačem

14.03.2010 u 17:44

Bionic
Reading

Premda im je boks omiljen sport, voditeljica Nikolina Pišek i boksač Adrian Knežević na prvom zajedničkom susretu snage nisu odmjeravali u ringu, već kao savršeni modni sparing partneri

U sexi kampanji za proljetno/ljetnu kolekciju Amadeus Jeansa atraktivna voditeljica i njen novi partner Adrian Knežević, boksački viceprvak Hrvatske u srednjoj kategoriji, odlično su se snašli. Nakon iznimno uspješne jesensko-zimske kampanje, u kojoj se polugola Nikolina tada našla u zagrljaju modela Vladimira Stevanovića, bio je ovo logičan nastavak zajedničke suradnje najpoznatijeg domaćeg proizvođača jeans i casual odjeće te uspješne voditeljice.

'Fotografije su sjajne, a i nova kolekcija me oduševila', rekla je Nikolina ne krijući zadovoljstvo i novim modnim partnerom.

     


Osim Amadeusove modne kampanje, njih dvoje povezuje i ljubav prema boksu. I dok je Adrian profesionalni sportaš koji se osim titule viceprvaka hrvatske ponosi i titulom prvaka Bosne i Hercegovine u srednjoj kategoriji, Nikolina je full contact počela trenirati tek prije nekoliko mjeseci - i odmah se zaljubila u taj sport.

Iza objektiva fotoaparata je i ovoga puta stajao Viktor Drago, uz asistenciju Dorijana Kljuna.