NEVEN CIGANOVIĆ

Feminemke isfurale stajling traumatiziranih curki

09.03.2010 u 15:15

Bionic
Reading

Prošli tjedan Cigi je proveo u iščekivanju vikenda koji je naposljetku donio hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, Doru

Petak je bio rezerviran za polufinalnu večer u kojoj su nastupili razni anonimusi i oni pjevači koji nisu imali sreće da ih zahalta neki od najizvođenijih prošlogodišnjih skladatelja da bi upravo oni izveli njegovu pjesmu.

Subota je bila rezervirana za dan D, tj. finalnu večer Dore koju su već tradicionalno vodili prožvakani voditelji Hrvatske televizije Duško Ćurlić i Mirko Fodor, čiju su ponovnu probavljivost trebale izvući nove, ali ne baš svježe nade u liku seksi voditeljica Nevene Rendeli i Mile Horvat. Za onaj 'vrckavi' dio večeri bile su zadužene (odsad pazim što govorim) Ida Prester, koja je zasjala u istoj opravici koju je prethodnu večer ušvicala Nevena Rendeli.

No prave zvijezde večeri bili su ipak izvođači. Što se tiče pjesama, bilo je tu svega i svačega, od bezličnih balada do veselih etno poskočica, sve u svemu ništa značajno što bismo mogli pamtiti dulje od trajanja samog nastupa izvođača. Što je sve vrijedno s Dore upamtio naš bloger Plastik Fantastik, provjerite u novom postu na njegovom blogu.