MARIO VALENTIĆ i ZLATA MüCK

Tko živi kao ja ne može biti ružan

26.02.2010 u 11:48

Bionic
Reading

Mario Valentić, markantni glumac i sportaš za kojim uzdišu mnoge pripadnice ljepšeg spola, smatra da je lijep izgled po njemu posljedica bavljenja sportom, zdrave prehrane i pozitivnog razmišljanja. Ljudi koji tako žive teško da mogu biti ružni, rekao je za Kemiju stila

Od dobrog izgleda, Mariju Valentiću važnije je da se dobro osjeća, a onda, kaže, to sigurno djeluje i prema van. Za Kemiju stila povjerio je i da mu je vrlo bitno što jede, a najviše voli brze i nutritivno bogate obroke. Obožava posegnuti i za kašicom koja ostane njegovu malom sinčiću.

Zimi Mario voli skijanje, skijaško trčanje, planinarenje i saune, a ljeti - ronjenje, kajak, bicikl, puno hodanja, plivanja i - puno ribe. Informira se na portalima, voli pročitati Antu Tomića, a trenutačno ponavlja znanje iz pilatesa.

S obzirom na to da je osobni kondicijski trener, bitno mu je da je u formi, pa trenira najmanje tri puta tjedno po pola sata, no dok je bio mlađi, trenirao je i puno više.

Što bi sve učinio za ulogu, kamo bi želio otputovati, koje su mu delicije omiljene i još mnogo zanimljivosti, saznajte u videoprilogu.