VEDRANA LINARDIĆ

Manekenke i nogometaše veže disciplina

23.02.2010 u 14:50

Bionic
Reading

Atraktivna riječka manekenka Vedrana Linardić smatra da se manekenke i nogometaši privlače jer imaju slične načine života: puno putuju, moraju biti disciplinirani i koječega se odriču…

Vedrana Linardić niže sve više manekenskih uspjeha. Osim što je postala novo zaštitno lice Camparija za Hrvatsku, zapazio ju je i pjevač Oliver Dragojević te će se pojaviti u njegovom novom spotu.

Kako je izjavila za Extru, njoj će obitelj i ljubav ipak uvijek biti važniji od karijere. 'Manekenstvo je posao koji mogu raditi svugdje pa sam zbog ljubavi spremna otići živjeti u inozemstvo', rekla je za Extru Vedrana Linardić, koja je s prijašnjim dečkom nogometašem živjela sedam godina, a i novi joj je dečko sportaš.

Vedrani mnogi govore da sliči na Liv Tyler i Monicu Bellucci, a ona se ne buni. 'Obje su ženstvene i, najvažnije od svega, prirodne. Nemam ništa protiv estetskih operacija, ali ništa nije ljepše od prirodnosti', izjavila je. U medijima se pak stalno nagađa da je operirala nos ili usta, no ona to opovrgava.