Moda i ljepota SMRT NIJE KRAJ

McQueenova zadnja kolekcija ipak na Pariškom tjednu mode

  • Autor: tportal.hr
  • 19.2.2010 14:08:52
  • 19.2.2010 13:32:54

Zadnja, nedovršena kolekcija nedavno tragično preminulog dizajnera Alexandera McQueena bit će posthumno prikazana na predstojećem Tjednu mode u Parizu, čemu je i bila namijenjena

Unatoč smrti dizajnera, koji si je oduzeo život prošlog četvrtka, njegova će modna marka ipak živjeti i dalje. Iako je sve do sada bilo neizvjesno hoće li McQueenova zadnja kolekcija koju je radio za predstojeći Paris Fashion Week biti prikazana, uprava njegove kuće potvrdila je da revija ipak ide. Naime, nije bilo poznato u kojoj je fazi dovršenosti kolekcija, no bez obzira na to, bit će prikazana. Revija će, u sklopu Paris prêt-a-portera, biti upriličena u utorak, 9. ožujka, dok će se u četvrtak, 11. ožujka, održati samo privatna, 'salonska' prezentacija.

Predsjednik i glavni izvršni direktor kompanije, Francois-Henri Pinault, potvrdio je da će kompanija nastaviti s radom i nakon McQueenove smrti. 'Ime i brand Alexandera McQueena će živjeti i dalje. Moda je izgubila jednog od svojih izuzetnih ljudi. Njegova umjetnost je daleko nadišla modni svijet. Imao je savršenu tehniku koju je sakrio iza oklopa provokacija', rekao je Pinault.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više