RASPOJASANA REVIJA

Pamela Anderson jedva zadržala grudi u kostimu

18.02.2010 u 15:20

Bionic
Reading

Pamela Anderson svojom je pojavom na modnoj reviji Richieja Richa na Tjednu mode u New Yorku u potpunosti zasjenila prikazanu kolekciju

To nimalo ne čudi kada se u obzir uzme minimalna količina srebrnog materijala koji je zaklonio tek najintimnije dijelove njenog tijela. Majušni kostim, kojim s prednje strane dominiraju tek dvije tanke trake koje se križaju na trbuhu i zatim preko napetih grudi vežu oko vrata, samo je dodatno naglasio vrišteći seksipil i bujno poprsje bivše zvijezde popularne serije 'Spasilačka služba'.

Pamela se na modnoj pisti ukazala u sklopu revije dizajnera Richieja Richa za sezonu jesen/zima 2010. nazvane A-Muse. Bivša Playboyeva zečica izgledala je upravo tako, kao da se dobro zabavlja na pozornici među ostalim modelima koji su također nimalo sramežljivo pokazali svoja tijela.

No možda je ipak došlo vrijeme da se 42-godišnja majka dvoje djece zapita pristaje li joj pokazivati svoje atribute na taj način. Uloga raspojasane Playboyeve zečice teško da je spojiva s odgojem djece.