BRIT AWARDS 2010.

Ludom kreacijom Lady Gaga pomela crveni tepih

17.02.2010 u 13:31

Bionic
Reading

Već je pomalo postalo pravilo da je kraljica svakog crvenog tepiha Lady Gaga. Ni crveni tepih dodjele nagrada Brit Awards nije bio iznimka

Premda je za Brit Awardse Lady Gaga pokazala tek dva kostima, i oni su bili dovoljni da bude u središtu pažnje. Za početak je odjenula bijelu višeslojnu haljinu nalik na ogromni kostim tužnog klauna Pierrota, a za nastup je odabrala znatno smjeliji prozirni kostim koji je tek na strateškim mjestima i uzduž jedne noge bio prekriven bijelom čipkom. Sve je začinila ogromnom bijelom perikom začešljanom u stilu francuske kraljice Marije Antoinette i bijelom čipkastom maskom za lice. Inače, Lady Gaga osvojila je čak tri nagrade, a posvetila ih je prošli tjedan tragično preminulom dizajneru Alexanderu McQueenu.

Druge dame koje su sudjelovale na ceremoniji dodjele nagrada bile su odjevene puno manje raskošno, a neke su se odabrale haljine koje bi bile primjerenije nekoj dnevnoj varijanti za odlazak u grad nego za glamuroznu večer. Upravo takva bila je cvjetna haljina Emme Roberts. Crvenim tepihom dodjele nagrada Brit Awards dominirale su uglavnom kratke mini varijante haljina, a tek su se Lily Allen i Kylie Minogue odlučile za dugačke toalete, što u slučaju Kylie i nije bio baš najsretniji izbor. Dugačka široka crna čipkasta haljina sićušnu Kylie potpuno je 'pojela', a sveukupni dojam nije izgledao nimalo laskavo, pa i ne čudi da je proglašena najvećom katastrofom crvenog tepiha Brit Awardsa.