NEMORALNA PONUDA

Top model policajcima nudio oralni seks kao mito

08.02.2010 u 12:25

Bionic
Reading

Muški model Nick Snider pokušao je izbjeći kaznenu prijavu zbog pijančevanja i problematičnog ponašanja ponudivši policajcima oralni seks

Nick Snider (21), kojeg je magazin Forbes proglasio petim najuspješnijim muškim modelom u 2008, uhićen je u Arkansasu zbog pijančevanja u javnosti te narušavanja javnog reda i mira. Pijani mladić suočen s optužbama za prekršaj pokušao se izvući nemoralnom ponudom ponudivši policajcima oralni seks.

Prema izvješću policije, Snider se prvo pokušavao izvući na račun svog slavnog imena, no nakon što su policajci na to ostali hladni i strpali ga u patrolna kola, krenuo je korak dalje. 'Ako me pustiš, popušit ću ti penis i mošnje', rekao je Snider, a u svom izvještaju prenio zamjenik šerifa Brian Luetschwager. Snider je s istim uletom zatim pokušao i kod drugog policajca, no ponuda nije bila prihvaćena, pa će maneken, osim za pijančevanje i remećenje javnog reda, morati odgovarati i za nemoralnu ponudu i seksualno uznemiravanje.

Snider, koji se proslavio kao model za modnu kuću Prada model, izjasnio se da nije kriv niti za jedan od tri prekršaja koji mu se pripisuju. Suđenje je Nicku Snideru zakazano je za 17. veljače, u vrijeme kada bi se trebao pojaviti na Tjednu mode u New Yorku. Fashion Week u New Yorku počinje 11. i završava 18. veljače.