DENIM OD GLAVE DO PETE

Traper na traper opet je fora

02.03.2010 u 13:48

Bionic
Reading

Najsvježiji način da ove sezone nosite traper je – od glave do pete. Kada bismo samo čitali modne savjete dizajnera o nošenju trapera, bez fotografija, pomislili bismo da su spojevi nemogući, ali...

Chloe je na pistu poslao kombinaciju patchwork traperica i traper košulja, zakopčanih do grla i potfrknutih rukava. Široke traperice, prevelika košulja koja se nosi u hlačama, kožni remen, sandale na jedan prst, mala 'poštarska' torbica. Zanimljivo.

Traperice kakve sugeriraju Dolce i Gabbana su poderane, pohabane, a košuljica uska, također isprana i poluraskopčana. Ralph Lauren prigrlio je sličnu kombinaciju, ali njegove su traperice dužine poput ribarskih hlača, uz njih se nose tregeri, pamučna plava košulja i traper sako. Francuska kapica također je od trapera.

Jeremy Scott ponudio je na donjim rubovima cik-cak rezanu traper mini suknjicu, kao i traper jaknicu iz koje smije proviriti pupak. Scott je oživio 90-e, a jednako tako i House of Holland, s bezbroj remenčića kako na trapericama, tako i na, naravno traper, jakni.

Neka vam dizajnerska mašta bude samo poticaj i smjernica, a vi se prepustite vlastitoj, kreativnoj mašti, zavirite u stare ormare,  izvucite sve traper krpice, dodajte poneku novu i - evo vas u top trendu.