ZA NAJVAŽNIJI DAN

12. Sajam vjenčanja u Zagrebu

04.02.2010 u 10:13

Bionic
Reading

Ovogodišnji zagrebački Sajam vjenčanja održat će se od 05. do 07. veljače u Areni Zagreb na kojem će se predstaviti više od 300 izlagača s novostima iz svijeta vjenčanja te savjetima i originalnim idejama kako svadbenu svečanost učiniti zanimljivom te ju dovesti do savršenstva

Posjetitelje očekuju i modne revije vjenčanica i večernjih haljina Modne kuće Vesna Sposa, ateliera Stefanie, Martina Arbanasa, Ateliera La Perla, Ateliera Stella, Envy Rooma, Croate, Sposabelle, Vjenčanica Nikolina, Cvjetnog ateliera Alstromeria i Cipela Ivan Ledenko. Modne revije održat će se u petak u 17 sati, te u subotu i nedjelju u 12 i 17 sati.

U petak, u 20.30 sati održat će se i Gala modno događanje za VIP goste na kojem će poznati dizajneri pokazati svoje viđenje savršene vjenčanice, pa će tako posjetitelji uživati u haljinama Tea Perića za MAK, Juraja Zigmana, Envy Rooma, Boudoira, Martina Arbanasa, Vesne Pretković za Modnu kuću Vesna Sposa, Marine Design za Ateliere La Perla, Tatjane Đuraković za Atelier Stefanie i Rebeke Hranitelj za Sposabellu.

Radno vrijeme Sajma je: petak od 14 do 20 sati, a subotu i nedjelju od 10 do 20 sati.