BOJA LJUBAVI

U crvenom za Valentinovo

11.02.2010 u 10:16

Bionic
Reading

Valentinovo je idealna prilika da se barem na jedan dan pretvorite u vatrenu zavodnicu u crvenom

Ako crvena i nije vaša boja, dopustite si da barem jedan dan u godini pokleknete pred bojom ljubavi. Valentinovo je idealan dan za takvo što. Crvena boja rasplamsat će ženstvenost u vama i pretvoriti vas u pravu zavodnicu.

CRVENA HALJINA
Neka to bude haljina što jednostavnijeg kroja. Crvena je boja sama po sebi dovoljna da privuče pozornost, pa ne treba dodatno komplicirati nemogućim krojevima. Birajte materijal ovisno o prilici, no neka to bude mala crvena haljinica koja ne otkriva previše, ali ni premalo.

CRVENA BLUZA
Ako je haljina prevelik zalogaj za vas, odaberite romantičnu, ženstvenu crvenu bluzu s volanima ili puf rukavima, po mogućnosti od lagane viskoze ili svile. Odlično će pristajati u svakoj kombinaciji, bez obzira je li riječ o klasičnim crnim hlačama cigareta kroja, uskoj suknji, pa čak i trapericama.

CRVENE CIPELE
Ništa ne izgleda tako seksi kao crvene štiklice, osobito one s malim otvorom na prstima. Odlično će pristajati i na crvenu, a još bolje na crnu kombinaciju. Ako ste dovoljno odvažni, neka peta bude što viša. Uostalom, večeras će vam se sigurno pri ruci naći neki pažljivi kavalir na kojeg ćete se moći osloniti ako vas zabole noge.


CRVENI NAKIT
Odaberite za Valentinovo naušnice od sitnih rubina, granata ili crvenih kristalića. Podignite kosu u pundžu ili rep, pokažite svoje lice, vrat i nakit.

CRVENI ŠAL
Čak i ako se odlučite nositi svoju omiljenu malu crnu haljinu umjesto crvene, možete je začiniti crvenom maramom ili šalom. Odaberite svileni ili šal od kašmira u jarko crvenoj boji.

CRVENI RUŽ
Tko bi odolio vatrenoj crvenoj vatri na sočnim crvenim usnama? Valentinovo je pravi dan da probudite zavodnicu u sebi.

CRVENO DONJE RUBLJE
No još važnije od svega na Valentinovo je ono što se nosi ispod odjeće. Ako planirate seksi večer sa svojim dragim, neka crveni čipkasti grudnjak i gaćice ili korzet budu spremni da ga iznenade kada padne 'vanjski oklop'.