MAJA PETRIN SAMOJ SEBI:

'Stara moja, ako te veseli, nosi minice!'

03.02.2010 u 11:08

Bionic
Reading

Glumica Maja Petrin otkrila je da je tijekom karijere često mijenjala izgled, ali ipak se nikada ne bi obrijala na ćelavo. Odijeva se prema raspoloženju i ne opterećuje se trendovima. I sada, u 37. godini, ponekad poželi odjenuti minicu...

'Kad sam imala dvadeset godina, nosila sam minice, ali sada mislim da zbog godina to možda ne bi bilo primjereno. No ako je ponekad poželim odjenuti, kažem si: 'Stara moja, ako te veseli, nosi minice!'', rekla je Maja Petrin za Story

Njezina kći tinejdžerica, koja nosi isti konfekcijski broj kao i ona, glavni je krivac za to što ponekad uskoči u odjeću koju sama nikad ne bi kupila. Tako se uhvatila da krade ugsice od nje… 'Dijete mi krade odjeću. Uzima majice i stvari koje se uklapaju u njezino viđenje mode. Ali uzmem i ja njezinu', priznaje Maja.

Maja ne ide kod kozmetičarke jer joj je lice čisto, a sve manje ide i frizeru jer, kaže, tamo poludi od čekanja pa si radije sama oboji kosu. U salon ipak ide kad joj za neko događanje treba posebna frizura.

Na odijevanje ne troši puno vremena. 'Ako je neki važan događaj, onda ću se potruditi, ali kad je o svakodnevici riječ, neću unaprijed kombinirati što ću odjenuti. To mi ide na živce', rekla je glumica i dodala da je dosad nakupovala toliko krpica da joj sada doslovno ispadaju iz ormara.

Od svojih modnih ekscesa, izdvojila je minival. 'Dvaput sam imala minival i to je bilo prestrašno. Lijepo sam zamislila kako bi to trebalo izgledati, ali u krajnjoj izvedbi nije bilo dobro. Jedva sam čekala da mi  kosa izraste', iskrena je Maja.