POZNATE PLAVUŠE

Paris Hilton kao Marilyn Monroe

31.01.2010 u 15:36

Bionic
Reading

Čini se da je Paris Hilton ponestalo ideja za desetu kolekciju parfema, pa je plavuša odlučila da ne može pogriješiti s klasikom te se odjenula kao holivudska ikona Marilyn Monroe

Fotografija koju je stavila na svoju Twitter stranicu prikazuje plave lokne Paris Hilton još izblajhanije i u stilu Marilyn Monroe. Gospođica Hilton misli da su gospodi draže plavuše s crvenim ružem, velikim trepavicama i lažnim madežom, pa je krenula u lov na kupce za svoju novu liniju parfema.

I dok su obje zvijezde plave, samo je jedna razlog vicevima o plavušama, dok je druga pjevala američkom predsjedniku za rođendan. Paris je nasljednica carstva hotela Hilton koja je iskoristila početnu slavu i kapital kako bi pokrenula posao, a njen najpoznatiji film još uvijek je snimka seksa s bivšim dečkom Rickom Salomonom.

Paris je nedavno pokrenula vlastitu internetsku stranicu ParisHilton.com kako bi spojila mnoge svoje poduzetničke interese na jednom mjestu. Vrlo je sretna i uzbuđena zbog toga te se nada da će time promovirati vlastitu glumačku i pjevačku karijeru.