TO JE PRAVI MUŽ

Beckham poklonio Victoriji torbu od 640.000 kuna

10.01.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Za 85.000 eura može se kupiti pristojan stančić čak i u Velikoj Britaniji, no pripadnici elite, kategorija u koju spada i bračni par Beckham, spremno će izdvojiti toliko novca za običnu torbu. Ili ne baš tako običnu, ako je vjerovati mišljenju modnih ovisnica

Riječ je o Hermesovoj teško dostupnoj torbi Birkin koja je optočena stotinama malih dijamanata.

Torba koja vrijedi kao manji stan

Najnovija torbica Birkin u Victorijinoj povećoj kolekciji srebrni je model Himalayan, a dobila ju je od Davida kao božićni poklon. Naravno, David nije ni osjetio tajj trošak jer je to otprilike njegova tjedna plaća u Milanu.

Victoria ju je prvi put pokazala u javnosti dok je gledala suprugov nastup na utakmici u Dubaiju, a osim Victorijine torbe, postoje još samo dvije takve na svijetu. Kako se i pretpostavlja, Victoria je oduševljena bezobrazno skupom torbom čija je kopča napravljena od trikaratnog dijamanta.

Lista čekanja za ovu torbu je odavno zatvorena, a rijetke bogatašice koje su uopće dospjele na nju morat će na torbu čekati još četiri godine. David je očito morao povući sve moguće veze ne bi li svojoj dragoj osigurao takav ekstravagantni poklon.