POZNATI NA RASPRODAJAMA

Fani Stipković kupuje dva sata tjedno

22.01.2010 u 12:08

Bionic
Reading

Groznica zimskih rasprodaja u punom je jeku. Ni naši celebovi nisu propustili bar poneki ulov: Fashion Guru nakupovao se u Zagrebu, Fani Stipković u Londonu, a Antea Kodžoman u Beču. Šopinga se pak u potpunosti odrekla Nevena Rendeli

Fani Stipković za sebe kaže da je totalna šopingholičarka, ali ne voli masovni šoping i groznicu koja vlada po dućanima kad su rasprodaje. 'Često sam poslovno na putu pa kupujem takoreći stalno, za to si odvojim bar dva sata tjedno. Najčešće se oblačim vani, a najomiljenija šoping meka mi je London. I u Zagrebu imam nekoliko dućana u koje volim svratiti kad sam u šetnji gradom', otkrila Fani za tportal.hr.

Antea Kodžoman

Fani je ove zime nabrijana na rokerski štih, pa se nakupovala kožnih hlača, prsluka, tajica, lanaca, ali te stvari nisu nužno bile na rasprodaji. Najbolji ulov sezone joj je kožna torbica s puno cifova mladog britanskog dizajnera, koju je platila 200 funti. Zadovoljna je i 70 posto sniženim cipelama za samo 50 funti.

Manekenka Antea Kodžoman na rasprodajama je bila prošli tjedan u Austriji. 'U Beču su odlične rasprodaje, čim sam vidjela da je nešto sniženo 80 posto kampanjski sam nakupovala sve i svašta. Za sebe ne mogu reći da kupujem pametno, ali ovaj put sam više nego zadovoljna, jer sam kupila puno haljina: pamučnih, pletenih, svilenih koje su zapravo nosive u svim sezonama', otkrila je Antea.

Po dućanima planira još malo prošvrljati i kod nas, u nekom od šoping-centara u koje ide, jer ne mora razmišljati gdje će se parkirati. Ne zamara se hoće li nešto pošto-poto kupiti, to je, kaže, prerasla. Kupuje neopterećeno i samo ako joj se nešto baš jako svidi.

Fashion Guru
voli kupovati na rasprodajama, to mu je, kako kaže, 'presuper stvar' i misli da su cijene na rasprodajama napokon realne.
'Rasprodaje su dobre kad se naiđe na stvari koje mogu trajati i iduću sezonu. Zapravo se ne isplati kupovati gomile trendovske robe, već upravo te kvalitetne, bazične komade odjeće. I sam sam prije mahnito kupovao na sniženjima, ali sada radije kupujem tijekom cijele godine pa sam umjereniji', rekao je Fashion Guru.

Nevena Rendeli

Zagrebačkim je dućanima naš Guru sasvim zadovoljan, i to onima u gradu, ali ga veliki šoping-centri 'ubiju nakon pola sata boravka u njima zbog umjetnih svjetala i nedostatka zraka'.

Najbolji ulov sezone Fashiju je majica za 45 kuna, a priznao je i da više ne pati na robu s potpisom.

Uhvatili smo i jednu poznatu damu koja tvrdi da se već neko vrijeme uspijeva u potpunosti othrvati porivu za šopingiranjem - Nevena Rendeli tako se solidarizirala s društvom u krizi.

'Na rasprodajama ove godine nisam kupila ama baš ništa i uvjerena sam da neću do daljnjeg. Nadam se da će ovo pročitati moj suprug i da će me pohvaliti', našalila se naša poznata televizijska voditeljica i novinarka.