Moda i ljepota MARIJA ŠKARIČIĆ I ZLATA MÜCK

Udebljala bih se ako me dobro plate

  • Autor: G. A.
  • 21.1.2010 13:12:15
  • 21.1.2010 12:06:56

Da se Marija Škaričić za ulogu mora drastično udebljati ili smršavjeti, pristala bi samo ako bi to bilo nešto iznimno zanimljivo i jako dobro plaćeno. Modom nije opterećena, a nakon snimanja novog filma želi učiti svirati gitaru

Glumica Marija Škaričić ima snimanja za novi film Dalibora Matanića i radi od zore do mraka, no sve će trajati šest tjedana i ne vidi to kao nešto dramatično. Kad dođe faza da ima vremena za sebe, već je isplanirala da će učiti svirati gitaru koju si je kupila. U Kemiji stila je Zlata Mück ugostila i Dalibora Matanića, koji je za Mariju rekao da nikada nije vidio tako munjevit glumački napredak na ovim terenima.

Marija tvrdi da nije neki modni fan, čak misli da se modom i premalo bavi. Nije joj svejedno što obuče, ali misli da je ipak previše nevidljiva. U šopingu kupi krpicu ili dvije, nikad više. S godinama je ipak sve sklonija lijepoj odjeći i bar malo šminke.

Što o njoj kažu kolege Lana Berić i Noa Nikolić, koja su je zanimanja privlačila dok je bila mala te što još radi kad ne radi, saznajte u videoprilogu:


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više