OBITELJ U AKCIJI

Beckhamovi dizajniraju humanitarno

20.01.2010 u 15:21

Bionic
Reading

Cijela obitelj Beckham uključila se u humanitarnu akciju za 'Sport Relief' kreirajući majice s vlastitim umjetničkim potpisom

Osim već prokušanih dizajnera mame Victorije i tate Davida, u humanitarno kreiranje majica uključili su se i sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz. Svaka majica djelo je jednog od članova obitelji, a njima su Beckhamovi željeli potaknuti ljude da se uključe u prikupljanje novca za humanitarne svrhe.

'David i ja sretni smo jer sudjelujemo u akciji 'Sport Relief'. Ponosna sam na Davida i dečke i njihov kreativni doprinos', rekla je mama Victoria koja u obitelji ima najviše iskustva s dizajniranjem. 'Bila je to za nas vrlo nadahnjujuća prilika da radimo zajedno i da svoju djecu educiramo i ukažemo na to da novac prikupljen u ovoj akciji može pomoći mnogim ljudima koji trebaju pomoć', dodala je.

Očekuje se da će stotine tisuća ljudi diljem Velike Britanije trčati humanitarni maraton 'Sport Relief Mile' koji je zakazan za 20. i 21. ožujka. Novac prikupljen u akciji namijenjen je potrebitima u Velikoj Britaniji i svijetu.