BARBARA KOLAR

'Željela sam biti Anna Wintour'

07.01.2010 u 11:14

Bionic
Reading

Moda je jedna od brojnih ljubavi i zanimacija voditeljice Barbare Kolar, a u jednom periodu života toliko ju je zaokupljala da je poželjela biti nova slavna urednica Voguea Anna Wintour

Barbara Kolar oduvijek se zanima za modu, modne časopise obožava, a jedno vrijeme ju je toliko fascinirala da je zaključila da bi željela biti na mjestu jedne od najutjecajnijih žena u svijetu mode, Anne Wintour, urednice američkog izdanja prestižnog modnog magazina Voguea. Odjeća je fascinira, osobito ona skupa, ali je nema potrebu posjedovati, dovoljno joj je samo da 'pase oči' na njoj. U intervjuu za Kemiju stila priznala nam je da je ponekad ipak sklona potrošiti i malo više novaca na neki novi komad, a sve pod motom 'Kvadrat stana ne možeš kupiti, ali torbu možeš'.

Osim mode, Barbaru privlače i putovanja, a najomiljenije destinacije su joj New York i London u koje se je zaljubila na prvi pogled. Od stresnih dana i gužve Barbara se najčešće brani putovanjima, ali i kuhanjem, koje smatra odličnom antistresnom terapijom.

Što nam je još Barbara otkrila, pogledajte u Kemiji stila.