UVIJEK U TOP IZDANJU

Stajliš na skijanju i ove zime

05.01.2010 u 15:08

Bionic
Reading

Skijanje je jedan od sportova gdje je izgledati dobro gotovo važnije od umijeća svladavanja padina, zato na snijeg jednostavno ne smijete ići nespremni za sve vremenske (ne)prilike

Skijanje je uvijek bilo jedno od najstajliš sportova unatoč činjenici da za snježne staze nije dovoljan lagani trench kaputić kakve često viđamo u zimskim reklamama. Valja se znati moderno zabundati, pri čemu će vam za najžešće zime viriti samo - nos.

Ima i onih koji posjećuju skijališta, ali ne i staze, i za njih također vrijedi pravilo oblačenja za iznenadne snježne tuševe, mećave i mrzla jutra. Oni za početak ne moraju ići puno dalje od udobnih pletiva.

Za dnevni look možete se trenutačno utopliti pletenim kaputićem ili dugim kardiganom koji se veže u pojasu. Lanci ulične mode ove godine vrve pletivima, a kako su u tijeku rasprodaje, ako već niste nabavile ključne komade, pravo je vrijeme za haranje po dućanima. Nabavite li nekoliko različitih finih pletenih komada u sličnim tonovima, mogli bi izgledati odlično nošeni jedan preko drugog.

Osim pletiva u svim mogućim varijantama, stajling valja upotpuniti modnim dodacima. To uključuje mucaste slušalice za uši, i to u nekoliko različitih stilova i boja.

Kad je riječ o skijaškim kombinezonima, dopušten je pravi spektar boja. Neizostavne su i ove zime kapuljače obrubljene krznom, osobito kad je u pitanju ljepši spol. Modne kuće izbacile su brojne varijacije na temu, definitivno za svačiji ukus ponešto. Za modni brand odlučit ćete se ovisno o debljini novčanika, a među modnim kućama u svijetu visoke mode ove se godine osobito ističe Chanel, koji je plasirao čak i drvene skije s golemim potpisom.

Lažno krzno, osobito šeširi, outfitu mogu podariti vrlo glamurozni štih. Ove godine slavni su, poput Angeline Jolie, također isfurali popularne ruske kape, tzv. šubare.

Kad skinete pancerice, čizme do gležnja ili čak buce i debele tajice izgledaju odlično u kombinaciji s haljinom do koljena ili suknjom, što bi vas trebalo sasvim dobro grijati i dok uživate u snježnim radostima.

Na kraju, ako zbilja želite postići top chic zimski ugođaj, ne izlazite bez rukavica i dugog vunenog šala nekoliko puta omotanog oko vrata.