SARAH JESSICA PARKER

'Oblačim se čedno da ne sramotim sina'

31.12.2009 u 10:22

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Seks i grad', Sarah Jessica Parker, tvrdi da se odijeva čedno kad dolazi po svog osmogodišnjeg sina u školu, jer se boji da će ga osramotiti ako dođe u previše izazovnim krpicama

Sarah Jessica Parker, poznata kao seksi Carrie iz 'Seksa i grada', u privatnom životu odgaja troje djece, osmogodišnjeg Jamesa i šestomjesečne blizance Marion i Tabithu sa suprugom Matthewom Broderickom. Sa sinom uvijek izlazi pristojno odjevena, tvrdi.

'Želim izgledati onako kako se vidim i osjećam, ne želim se pretvarati da je vrijeme za mene stalo. Ohrabrena sam kad vidim ženu koja odražava svoje godine, radije nego da se nosi kao da joj je 20 manje', kaže Sarah.

'Moda nije fokus mog života. Odijevam se kao većina majki, na brzinu i nadam se da pritom izgledam kao normalna žena i da neću osramotiti sina na ulici', dodala je.

'Znam da sam mnoge razočarala, ali sina nisam i to mi je važno', ističe 44-godišnja glumica. 'Ne skrivam godine, samo pokušavam brinuti o sebi na najbolji mogući način. Navečer operem lice i stavim kremu, ali ne provodim puno vremena razmišljajući o starenju, jer nema smisla.'