Moda i ljepota NAGRADNJAČA

Tko je osvojio kreacije Zigmana i Severa za Jacobs

  • Autor: tportal.hr
  • 18.12.2009 15:07:44
  • 15.12.2009 10:01:00

Dva poznata hrvatska kreatora, Juraj Zigman i Robert Sever, osmislili su za Jacobs ekskluzivne šalice za kavu koje će svim modno osviještenim kavopijama svakodnevni ritual ispijanja omiljenog napitka učiniti još ljepšim

RED
Juraj Zigman
RED
Robert Sever
Jacobs je angažirao dva poznata hrvatska kreatora koji su Jacobsovu šalicu za kavu zamislili kao platno za stvaranje svog novog umjetničkog djela. Dizajnerske šalice koje su osmislili Juraj Zigman i Robert Sever u prodaji se nalaze u limitiranom izdanju, stoga bez sumnje možemo zaključiti da Jacobsov paket predstavlja omiljeni poklon u hladnim zimskim danima.

'Moda je danas sastavni dio života i kao takva može se pronaći svugdje. Osobno uživam u kreiranju grafika i modnih ilustracija, tako da svaki moj crtež može biti primijenjen u kontekstu produkt dizajna. Zigman Jacobs šalica je romantična, zavodljiva, posjeduje dašak starinske atmosfere. Glavni je cilj bio kreirati jako pozitivan proizvod koji će svakome uljepšati početak radnog dana. Upravo me ta pozitivnost, ali i stanovita intima cijelog procesa vodila kroz oslikavanje i osmišljavanje', rekao je Zigman o suradnji s Jacobsom.

'U slučaju suradnje s Jacobsom inspiracija su mi prvenstveno bile bogate barokne dekoracije koje sam pokušao na vlastiti način nanovo izmisliti i na taj način učiniti suvremenima. Eksperimentirao sam između hektične, ali promišljene dekorativnosti koja postaje vrlo moderna', izjavio je Sever, koji iza sebe već ima nekoliko sličnih suradnji.

Šalicu Roberta Severa možete pronaći uz Jacobs 3in1 kutiju od 240 g, dok se Zigmanova nalazi uz kutiju Jacobs 2in1 kave od 320 g.

Tportal i Jacobs nagradit će četiri čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje s po jednim paketom šalica koje su osmislili Zigman i Sever.

Pakete su osvojili:

Ivan Horvat
Saša Sabolić
Juraj Veselinović
Lena Ružić


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više