VRLO SMJELO

Jennifer Aniston zasjala u nikad izazovnijem izdanju

27.02.2017 u 11:44

  • +5

Jennifer Aniston na Oscarima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Aniston na dodjelu Oscara došla je u provokativnoj Versaceovoj haljini s dubokim dekolteom i izrezom kojim je otkrila vitke noge. Iako je na pragu pedesete, na prestižnoj dodjeli filmskih nagrada uspješno je parirala i dvostruko mlađim kolegicama. Na crveni tepih došla je sa suprugom Justinom Therouxom s kojim je zagrljena pozirala fotografima, a stajling je upotpunila skupocjenim nakitom u vrijednosti od 74,9 milijuna kuna

Ovih je dana vidjeti Jennifer Aniston na crvenom tepihu jednako rijetko kao vidjeti zvijezdu padalicu. Iako se rijetko događaju, ovakvi slučajevi uvijek nam izmame osmijeh na lice. Premda zvijezda 'Prijatelja' rijetko posjećuje dodjele nagrada, čini se kako je za ovogodišnje Oscare odlučila napraviti iznimku.

Kao i uvijek, lijepa Jennifer oduševila je modnim izdanjem. Crvenim tepihom prošetala se u šljokičastoj varijaciji klasične crne Versaceove haljine. Nakon što je i prije dvije godine za Oscare odabrala Versaceovu svjetlucavu puderastu haljinu bez naramenica, ostala je vjerna provjerenom potpisu i stilu.

Ono što razlikuje ovogodišnju oscarovsku haljinu od one 2015. jest duboki dekolte do pupka i prorez koji seže gotovo do struka. Nedavno je ova atraktivna plavuša proslavila 48. rođendan te još žari i pali filmskom scenom i crvenim tepihom na kojem mami poglede prisutnih.

Provokativni stajling Aniston je upotpunila decentnim crnim sandalama i clutchem, a kao što smo i pretpostavili, opeglanu je kosu raspustila, što je njezin zaštitni znak.


Na dodjelu zlatnih kipića Akademije Aniston je došla u pratnji tri godine mlađeg supruga, glumca i redatelja Justina Therouxa s kojim je u braku nešto više od godinu dana. Zagrljeni par sretno je pozirao fotografima i pokazao kako mu u braku cvjetaju ruže.

Iako je jednom prilikom izjavila kako 'nije cura od dijamanata', dodajući kako je više privlači indijski nakit, čini se kako se brzo priviknula na dijamante. Ovaj put nosila je 100-karatne dijamantne naušnice Lorraine Schwartz rađene po mjeri u vrijednosti od 66,5 milijuna kuna (9.500.000 dolara) i 20-karatni dijamantni prsten Golconda u vrijednosti od 8,4 milijuna kuna (1.200.000 dolara).