KOJOJ BOLJE STOJI?

Glumice na dodjelu Oscara stigle u sličnim haljinama

27.02.2017 u 10:04

  • +6

Michelle Williams i Emma Roberts u istim haljinama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumice Michelle Williams i Emma Roberts na sinoćnju su dodjelu Oscara održanu u kazalištu Dolby u Hollywoodu došle u istom outfitu u kojem su izgledale poput pravih filmskih diva. Iako se nitko ne želi naći u takvoj situaciji, obje su glumice uspješno odradile modni zadatak, a vama ostaje prosuditi koja je od njih bolje iznijela svoju oskarovsku haljinu

Michelle Williams (36) na sinoćnjoj se 89. po redu dodjeli Oscara nije natjecala samo za najbolju žensku sporednu ulogu, već i protiv svoje glumačke kolegice Emme Roberts (26), barem kada je riječ o outfitu koji su odjenule za crveni tepih.

Glumice su na dodjelu zlatnih kipića došle u sličnom stajlingu, što nije ostalo neprimijećeno. Obje su odabrale haljine s crnim topom V izreza i bijelim nastavkom A kroja. Ima li išta gore nego kada se mjesecima pripremaš za najveći holivudski događaj te se netko drugi pojavi u gotovo identičnoj haljini kao i ti? No bolje i loša reklama nego nikakva reklama, a znaju to i lijepe glumice kojima isti stajling, čini se, nije predstavljao problem.

Oscarom nominirana Michelle odlučila se za svjetlucavu haljinu Louis Vuitton koja se veže oko vrata i izreza do pupka. Iako joj je zlatni kipić za dlaku preotela glumica Viola Davis, Michelle je u toj haljini i s prirodnim make upom senzacionalno izgledala.

Deset godina mlađa kolegica Emma Roberts za najveću filmsku večer odjenula je vintagehaljinu Armani Prive s čipkastim crnim topom na naramenice. Crvenokosa je glumica elegantni stajling naglasila crvenim ružem i spuštenom valovitom kosom, poput prave holivudske dive iz 50-ih.

Na društvenim je mrežama osvanuo i video u kojem se lijepe glumice šale na svoj račun. Zagrljene i kroz smijeh pozirale su u istom stajlingu, a čuje se i kako u isto vrijeme komentiraju svoje haljine – 'Sviđa mi se tvoja haljina' govorile su jedna drugoj i ponovno prasnule u smijeh.