SUKOB SLAVNIH

Meryl Streep uzvratila udarac Lagerfeldu

26.02.2017 u 11:29

Bionic
Reading

Slavni modni dizajner nedavno je rekao kako filmska legenda Meryl Streep ove godine neće na dodjeli Oscara nositi Chanel jer će joj neki drugi brand platiti da nosi njihovu večernju toaletu. Glumica je sad reagirala na Lagerfeldove izjave

Karl Lagerfeld nedavno je u intervjuu za časopis Women's Wear Daily izjavio kako Meryl Streep ove godine na dodjeli Oscara neće nositi Chanel jer joj je neka druga tvrtka ponudila novac da nosi njihovu večernju toaletu. Glumica nije njegove riječi primila bez komentara.

'Što se tiče 'izjave' gospodina Lagerfelda, nema nikakve 'kontroverze' – Karl Lagerfeld, prominentni dizajner, oklevetao me je, mog stilista, kao i slavnog dizajnera čiju ću haljinu nositi, a sve to u prilično važnom časopisu za modnu industriju. Ova publikacija objavila je njegovu neprovjerenu klevetu. Njihov članak ubrzo je obišao cijeli svijet i zasjenio moj odlazak na dodjelu Oscara gdje sam po rekordni dvadeseti put nominirana. Neću taj čin prihvatiti olako, a općenitu 'izjavu' žaljenja gospodina Lagerfelda zbog ove 'kontroverze' ne prihvaćam kao stvarnu ispriku. Lagao je, a časopis je objavio njegovu laž, a ja još uvijek čekam', rekla je glumica za časopis People.

'Napravio sam crtež i već smo počeli raditi haljinu', rekao je Karl Lagerferld, te dodao kako su mu osobe koje rade za Meryl Streep javile da ne treba nastaviti raditi na haljini jer su našli nekoga tko će im platiti.

Meryl Streep također je i opovrgnula tvrdnju da će nositi nečiju haljinu za novac jer se to kosi s pristojnim ponašanjem i moralnim kodom osoba nominiranih za Oscara. Nije dugo prošlo prije nego je Chanel potvrdio glumičine riječi.

'Kad je stilist gospođice Streep javio da je ona odabrala haljinu drugog dizajnera, nije za to dan nikakav razlog. Chanel želi izraziti svoje trajno i duboko poštovanje za gospođicu Streep', bila je Canelova službena izjava.

Meryl Streep po 20. je put nominirana je za Oscara. Ovaj put je tu čast zaslužila za svoju ulogu Florence Foster Jenkins, a natječe se s Natalie Portman i Emmom Stone u kategoriji najbolje glumice. Na Zlatnim globusima u siječnju je dobila nagradu Cecil B. DeMillea.