OTKAZALA CHANELU

Lagerfeld bijesan na Meryl Streep: Prodala se za jednu haljinu!

24.02.2017 u 17:51

Bionic
Reading

Slavni dizajner izjavio je kako je američka glumica u posljednji trenutak otkazala Chanelovu haljinu koju je naručila za ovogodišnju dodjelu Oscara, a razlog je bio to, tvrdi Lagerfeld, što Chanel nije htio platiti glumici da nosi njegovu haljinu

Dodjela Oscara je pred vratima, no Meryl Streep već ima gorak okus u ustima, a razlog ovaj put nije Donald Trump. Naime, slavni modni dizajner Karl Lagerfeld nedavno ju je prozvao ljutit i razočaran jer je, kako kaže, glumica otkazala sivu svilenu Chanelovu haljinu koju je trebala odjenuti za dodjelu Oscara ovaj vikend. Naime, netko iz tima američke glumice šapnuo je Lagerfeldu da će Meryl odjenuti kreaciju jedne modne kuće koja joj je za to odlučila i platiti.

Glasnogovornik Meryl Streep sve je demantirao izjavivši da se tako nešto kosi s moralnim načelima 67-godišnje glumice. Ipak, stilistica holivudskih zvijezda Jessica Paster priznala je prije dvije godine da slavne glumice od poznatih modnih kuća dobiju i do 250 tisuća dolara ako odjenu njihovu haljinu.

Lagerfeld je naglasio da Chanel nikad nije plaćao glumicama da nose njegove kreacije, a to pak nije spriječilo Emmu Stone i Julianne Moore da se prošeću crvenim tepihom u toaletama s Chanelovim potpisom. Dizajner je na kraju poručio Streep da slobodno može zadržati haljinu - poklanja joj je jer je 'savršena za nju'.

Vanessa Paradis #ChanelCannes2016

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Kristen Stewart, Café Society movie premiere

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Emma Stone at "La La Land" film premiere, in Paris, wearing #ChanelMetiersdArt #ParisCosmopolite collection

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on