ŠTO SE DOGAĐA

Modni promašaj: Kate Middleton u staromodnim kostimićima

24.02.2017 u 14:32

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea, miljenica britanske javnosti i obožavana modna ikona, obično oduševljava modnim kombinacijama, a dobro je poznato da sve što odjene u kratkom roku bude doslovce razgrabljeno

No omiljena članica kraljevske obitelji zna modno podbaciti, što nije promaknulo njezinim kritičarima koji joj često zamjeraju pretjeranu konzervativnost i sklonost, recimo to tako, staromodnim kombinacijama zbog kojih izgleda puno starije.

Kate Middleton nije nikoga impresionirala prilikom posjeta Walesu u kompletu nijanse burgundca. Premda se radi o sakou i suknji francuskog brenda Paule Ka čiju odjeću rado nose slavne trendseterice Chrissy Teigen i Kendall Jenner, vojvotkinja ovoga puta nije bila na visini modnog zadatka.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, 35-godišnja vojvotkinja isti je komplet nosila 2012., a sad ga je kombinirala s visokim crnim čizmama. Da kompleti nisu najbolje rješenje za ovu vitku mamu, dokazuje i zelena kombinacija koju je nedavno nosila prilikom posjeta dječjoj bolnici u Norfolku. Suknja i kaputić londonskog Hobbsa lijepoj su princezi dodali nekoliko godina pa se nadamo kako ga više nećemo viđati na njoj. Elegantna princeza ispod kaputića nosila je trendi svilenu bluzu s izvezenom kragnom. No ni kreacija francuskog brenda Gerard Darel nije spasila stajling koji je izgledao vrlo zastarjelo, da ne kažemo bapski. Može to ona puno bolje.