STAJLING ZA PAMĆENJE

Uska haljina jedva je obuzdala njezine slavne obline

24.02.2017 u 09:45

Ashley Graham

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najslavnija plus size manekenka uživala je u milanskom Tjednu mode, a na reviju poznate modne kuće Max Mara povela je i supruga

Kao što to uvijek biva, malo tko nije primijetio dolazak manekenke Ashley Graham na reviju modne kuće Max Mara, a ona se itekako potrudila biti u centru pažnje odjenuvši usku bijelu haljinu.

Ashley Graham na reviju je povela i supruga Justina Ervina, a odlučila se za izazovan stajling te uskom kreacijom još jednom pokazala zašto je poznata po svojim oblinama. 29-godišnja je ljepotica tako odabrala haljinu Marine Rinaldi, brend pod okriljme modne kuće Max Mara, čije su kolekcije namijenjene ženama punijeg stasa.

Izazovna haljina ima istaknut dekolte s metalnim ringom i zapravo je njezin dizajn u suradnji s kućom Marina Rinaldi. Zgodna crnka dodatno ju je istakla zabacivši kosu i odabravši štikle u nude boji.

Monochromatic style on and off the runway at #Maxmara #MFW #marinarinaldi

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


Dok su mišljenja o njezinim oblinama na društvenim mrežama podijeljena i neki smatraju da se ipak radi o pokojem kilogramu viška unatoč tome što Ashley smatra da svaka žena treba prihvatiti svoj izgled i dobro se osjećati u svojoj koži, svi se slažu u tome da ima prelijepe crte lica.

Što god mislili o njezinom tijelu, neosporivo je to da Ashley već nekoliko godina ruši barijere u modnoj industriji te uspijeva postići ono što nisu ni puno vitkije ljepotice. Osim što je u kupaćim kostimima krasila stranice najpoznatijih magazina kao što je slavni Sports Illustrated, hodala je pistom u donjem rublju na tjednima mode, snimila mnogobrojne kampanje i ponijela je laskavu titulu žene godine u 2016.

Na pitanje novinara Access Hollywooda o tome je li mislila da će postići toliki uspjeh Ashley je nedavno rekla da je naslovnica slavnog magazina Sports Illustrated na njezinoj 'ploči vizija': 'Izrecite ono što želite i to će se ostvariti. Trebalo mi je dvije godine, ali sam uspjela. Još uvijek imam ploču s vizijama kod kuće.'