MODNI OBRAČUN

Kojoj bolje stoji: Lijepe glumice odabrale istu haljinu

24.02.2017 u 09:53

  • +6

Modni dvoboj Lily Collins i Emily Blunt

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Mlada britanska glumica Lily Collins koju smo gledali u filmovima 'The Love, Rosie' ili 'Mirror, Mirror', često dobiva pohvale zbog odličnog modnog stila

Kći slavnog Phila Collinsa prošetala se crvenim tepihom na dodjeli nagrada Costume Designers Guild Awards u Los Angelesu u kreaciji hvaljenog Alexandera Mc Queena iz kolekcije Resort 2017.

Ova maštovito izrađena haljina s prozirnim dijelovima i zanimljivim detaljima poput ptičica i cvjetova lijepo je naglasila skladno tijelo simpatične zvijezde, a budući da je efektna sama po sebi, ostatak stajlinga bio je vrlo jednostavan.

Lily je kosu nosila zalizanu od lica, a minimalističkim make-upom naglasila je pravilne crte lica. Zgodan modni detalj bile su neobične naušnice i prstenje s potpisom Graziele Gems koji su lijepo začinile ovaj večernji outfit

Inače, istu haljinu samo s bijelom podlogom nosila je u rujnu prošle godine još jedna Lilyina sunarodnjakinja Emily Blunt koja polako osvaja Hollywood.

Zvijezda filma 'Djevojka u vlaku' izgledala je senzacionalno u kreaciji Alexandera McQueena i cipelama Christiana Louboutina, upotpunivši stajling romantičnom frizurom s malim ukrasima. 

Emily je te večeri izgledala poput princeze, a za cijeli outfit bila je zaslužna stilistica Jessica Paster.