OMILJENI BALMAIN

Branka Krstulović u istoj haljini kao i Kim Kardashian

23.02.2017 u 12:41

  • +11

Poznati na svečanom otvorenju Kaptol Boutique Cinema

Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Nekadašnja misica Branka Krstulović posvećena je obiteljskom životu i rijetko ćemo ju vidjeti na javnim događanjima ili kako šeće špicom, ali kada se pojavi elegantno je dotjerana prema posljednjim modnim trendovima

Njezin elegantan stil odijevanja nije bio iznimka niti na svečanom otvorenju prvog laserskog kina u Hrvatskoj, Kaptol Boutique Cinema. Dok je nedavno zablistala u smjeloj vunenoj haljini na pruge s potpisom Victorije Beckham, za jučerašnju je svečanost odabrala upečatljivu crnu haljinu sa zlatnim kopčama po sredini.

#KimKardashian steps out wearing a #Balmain Pre-Fall 2016 dress in New York #BALMAINARMY

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Takozvana bodycon haljina iz kolekcije je Pre-Fall 2016 poznate modne kuće Balmain, a nosila ju je primjerice i najpoznatija sestra iz Kardashian klana, Kim. Ista je haljina oduševila i ljepoticu Toni Garrn, koja je inače druga najuspješnija njemačka manekenka nakon Heidi Klum, a proslavila se i ljubavnom vezom s oskarovcem Leonardo DiCaprijem. Branka Krstulović je pak uz haljinu nosila minimalistički model trendi sandala od baršuna, također sa zlatnim detaljima.

Njezin odabir haljine, ali i cipela pokazuje da bivša misica prati trendove i s lakoćom ide u korak sa svjetski poznatim ljepoticama. Tako je primjerice nedavno nosila haljinu dizajnerice srpskih korijena s londonskom adresom, Roksande Ilinčić, a sličan model nosila je i prva dama SAD-a, Melania Trump.